Vitrinskåp

Att vitrinskåp är fina och gör att ett rum känns ljusare och större tack vare sitt glas håller nog de flesta med om, men många anser trots detta att ett vitrinskåp inte är något som passar in hemma hos dem. Vi tycker dock att vitrinskåp faktiskt kan passa in i de flesta svenska hem, av flera anledningar:

 

  1. Man kan ställa vad man vill i dem

Och på så vis visa upp sin egen personlighet lite, beroende på vad man ställer i dem. Vi har sett allt från skor hos skotokar, Lego hos dem som verkligen gillar detta, PEZ-figurer hos dem som samlar på dem, bruksföremål i kök och mycket annat i vitrinskåp på sistone, ofta med mycket bra resultat.

De flesta av oss har trots allt något vi verkligen gillar och är stolta över där hemma, och det mesta kan faktiskt ställas in i ett vitrinskåp fast man kanske inte tror det, och se ännu finare ut på så vis.

  1. Man kan ha belysning i dem

Och därmed funkar förstås vitrinskåpet som en extra lampa eller stämningsbelysning, något som de flesta numera vet är väldigt viktigt i ett hem. Ett vitrinskåp kan därför verkligen göra under för mysfaktorn där hemma!

  1. Man kan köpa dem i väldigt många olika storlekar

Det finns nämligen allt från väldigt små vitrinskåp till jättestora och massiva varianter att välja mellan, så både den som har mycket plats över och den som endast har ett litet hörn eller någon meter på väggen över kan skaffa ett.

  1. Det tillverkas vitrinskåp i massvis med olika stilar och färger idag

Från hypermoderna varianter i metall och stål till väldigt färgglada varianter som gör sig perfekt i barnrum och gammaldags lantliga varianter: alla kan hitta ett vitrinskåp som passar in perfekt där hemma!