Sidobord

Vardagsrummet är kanske det rum det samlas mest prylar numera. Det fanns en tid då vardagsrummet mest var ett rum som visades upp vid högtidliga tillfällen och då det kom gäster. Då soffgruppen var hemmets paradmöbel som knappast blev sliten av användande. Idag är det i vardagsrummet familjen samlas, både för TV-tittande, spel och allmänt familjemys. Det betyder att det finns gott om prylar, som fjärrkontroller, filmer, spel, tidningar och allt annat man behöver för trevliga stunder tillsammans. Men, det spelar egentligen ingen roll om du skaffat den snyggaste och mjukaste soffan, och det flottaste soffbordet, om det som drar blickarna till sig är den ständiga röran. Om bordet är täckt av saker och man måste leta efter fjärrkontrollen för att byta kanal, blir det kanske inte den mysiga och hemtrevliga stämning man önskar.

Den smartaste lösningen

Det finns naturligtvis lösningar på alla problem, och här kan den smartaste lösningen vara att skaffa ett sidobord. Ett sidobord, eller sideboard, kan både vara den där inredningsdetaljen som ger rummet den personliga prägeln, och fungera som förvaring för allt du inte vill ha framme. Det finns sidobord i massor av modeller, och många av dem bjuder på bra och praktisk förvaring.

Stort utbud

Praktiskt kan kanske låta tråkigt, men så behöver det naturligtvis inte vara. Det finns ett stort utbud av sidobord, i olika modeller och utföranden. Det spelar ingen roll vilken inredningsstil du gillar, du kommer garanterat att hitta sidobord som faller i smaken. Borden kommer i alla tänkbara stilar, från eleganta bord i antika modeller och retrobord som minner om 50- och 60-talet till lantliga, vita sidobord eller supermoderna i minimalistisk stil. Det är, med andra ord, inte svårt alls att hitta det där speciella sidobordet som blir ”pricken över i” i just ditt hem. Hela sortimentet kan du se här, på nätet.

Välj i lugn och ro

Då slipper du ta dig runt till en massa olika butiker, och du kan se alla samlade på ett ställe. I och med att du har dem på skärmen hemma, blir det också lättare att försöka få en bild av hur de passar in i ditt hem. Dessutom kan du ta all tid i världen på dig att välja, eftersom du inte behöver ta hänsyn vare sig till andra kunder eller butikernas personal. Välj i lugn och ro, tills du hittar det sidobord som motsvarar alla dina önskningar och drömmar.

Små detaljer

Man brukar säga att det är de små detaljerna som gör det, och när det gäller sidobord kan en relativt liten möbel faktiskt göra stor skillnad. Att du får extra förvaring på ett snyggt sätt är en anledning till att köpa sidobord. Men, många bord är så snygga i sig själva, att du kan skaffa ett bara för att få en läcker inredningsdetalj. Dessutom får du en yta att exponera dina vackra saker på, eller att skapa mysiga dekorationer som höjer stämningen i rummet. Om du gillar att inreda och pynta är sidobordet den perfekta möbeln för dig.