Howardsoffor

Om du valt att inreda ditt hem i en klassisk och traditionell stil istället för en mer modern och t.ex. har antikviteter där hemma, kan det kännas svårt att hitta en passande soffa att komplettera denna inredning med, för de allra flesta soffor som säljs i Sverige idag har ett modernt utseende. Om du grubblat på detta kan vi dock tipsa om Howardsoffor, som är traditionella soffor, först utvecklade under 1800-talet av företaget Howard and Sons i England, men som än idag är mycket praktiska och sköna att sitta i. Den som skaffar en Howardsoffa får därför en klassisk möbel, som ändå känns precis lika funktionell som de moderna sofforna, så man behöver inte göra avkall på något alls i soffväg om man väljer dessa soffor till hemmet.

Dessa soffor har nämligen djupa och mjuka säten, samt stödjande och höga ryggar, vilket är helt ergonomiskt korrekt för en soffa, så även den som kanske inte tycker att alla andra soffor är bekväma eller t.ex. lider av ryggont eller liknande blir ofta nöjd med just en Howardsoffa på grund av detta.

 

Howardsoffor är även relativt vanligt förekommande i Sverige idag, så man kan hitta soffor i typisk Howardmodell (det är just modellen på soffan som gör att sofforna kallas för just detta) hos väldigt många möbelåterförsäljare. Dessutom säljs Howardsoffor med massvis av olika klädslar idag, så det går att skräddarsy en Howardsoffa att se ut exakt som man vill, för att t.ex. matcha den övriga inredningen där hemma och så vidare.

Det finns därför inte alls någon anledning att förstöra ett traditionellt och stilfyllt hem genom att ta in en allt för modern och nymodig soffa. Låt istället denna möbelklassiker komplettera den stil du redan har på ett perfekt vis!